Jaarrekening & administratie

Vincer besteedt veel zorg aan het efficiënt
samenstellen van de jaarrekening


Jaarrekening & administratie


Ieder onderneming heeft belang bij een goede en duidelijke jaarrekening. Een jaarrekening geeft belangrijke managementinformatie en dient tevens als basis voor de fiscale aangifte. In tegenstelling tot veel accountantskantoren is het samenstellen van de jaarrekening voor Vincer geen doel op zich, maar een belangrijk middel voor de advisering op fiscaal en bedrijfseconomisch terrein. Hier zijn immers voordelen voor u te behalen.
Jaarrekeningadvies op maat


Vincer besteedt veel zorg aan het efficiënt samenstellen van de jaarrekening. Vincer maakt het onderscheid door zich niet alleen op de jaarrekening te concentreren, maar vooral naar de onderneming en haar vooruitzichten te kijken. Iedere jaarrekening wordt door Vincer onderworpen aan een fiscale screening. Op deze manier bent u ervan verzekerd, dat de onderneming is getoetst aan de actuele fiscale stand van zaken. Vincer kijkt daarnaast ook kritisch naar de administratie en denkt desgewenst mee over mogelijke verbeteringen in de administratieve organisatie en in de bedrijfsvoering. We beperken ons daarbij niet alleen tot de huidige cijfers; ook indexcijfers, meerjarentrends en de vooruitzichten van uw onderneming nemen we mee in ons advies. 

Vincer maakt gebruik van de meest moderne IT en online oplossingen om uw administratie zo efficiënt mogelijk te verwerken en maximaal inzicht te creëren. 

In samenwerking met onze partners verzorgen wij onder andere de volgende diensten voor onze cliënten:

  • inrichten, boeken en begeleiden van de financiële administratie
  • verzorgen van tussentijdse overzichten;
  • opstellen van begrotingen of prognoses en liquiditeitsoverzichten;
  • opstellen en indienen van de aangifte omzetbelasting;
  • samenstellen van de jaarrekening en indienen van de publicatiestukken voor de Kamer van Koophandel.
Vincer is een proactieve adviseur en levert hoogwaardig fiscaal advies.

Dat combineren wij met persoonlijk contact en persoonlijke aandacht.

Voor nadere informatie of een vrijblijvende kennismaking kunt u een e-mail sturen naar info@vincer.nl