Fiscale advisering & aangiften

Vincer is een allround fiscaal adviesbureau

 

 

 

 

 

Fiscale advisering

 

Als ondernemer, organisatie of particulier is het ondoenlijk om op de hoogte te blijven van alle fiscale regels en wetten. Vincer biedt u als fiscaal specialist uitkomst. Wij zorgen ervoor dat u optimaal gebruik maakt van de fiscale mogelijkheden. Tevens leiden wij u door het doolhof van de fiscale verplichtingen. Onze werkwijze is proactief en praktisch met als doel het optimaliseren van uw fiscale positie.

 

 

Fiscaal advies op maat


Fiscaliteit raakt vrijwel alle aspecten van ons leven. Dit geldt niet alleen voor ondernemers en organisaties, maar ook voor u in privé. Vincer helpt u om de fiscale gevolgen van deze gebeurtenissen in kaart te brengen en adviseert u omtrent de mogelijkheden, kansen en uw fiscale verplichtingen.

Vincer is een allround fiscaal adviesbureau. Wij adviseren en ondersteunen particulieren, ondernemers en (grote) organisaties op alle terreinen van het fiscale spectrum. Daarnaast heeft Vincer een aantal specialismen: innovatief ondernemen, fiscale/financiële planning en estate planning.

 

Bedrijfsleven


Veel ervaring heeft Vincer met het adviseren en begeleiden van technisch innovatieve ondernemingen, van grote multinationals tot kleine techno starters. Van algemene begeleiding bij het kiezen van de rechtsvorm tot het optimaal benutten van fiscale faciliteiten en subsidies voor innovatieve bedrijven.

De expertise van Vincer ziet tevens op het begeleiden van aan- en verkopen of fusies van ondernemingen. Ook fungeert Vincer dikwijls als intermediair tussen de onderneming enerzijds en de notaris, bankier of adviseurs anderzijds.
 


Particulieren


Voor particulieren verzorgt Vincer de aangifte inkomstenbelasting. Ook hier staat het optimaliseren van uw fiscale situatie centraal. Belangrijke aandachtspunten bij vermogende particulieren zijn fiscale planning en financiële planning, estate planning (het fiscaal gunstig overhevelen van vermogen naar de volgende generaties), testamentadvies en het beoordelen en adviseren over beleggingsmogelijkheden.

Om onze kwaliteit te waarborgen is Vincer aangesloten bij het Register Belastingadviseurs (RB). Daarnaast maakt Vincer deel uit van een internationale netwerk van advocaten, accountants en fiscaal adviseurs (IPG). Dit geeft Vincer de mogelijkheid om u ook buiten onze landsgrenzen van het op het fiscale vlak te ondersteunen en van het juiste advies te voorzien.

Fiscale aangiften

 

De aangiften inkomsten- en vennootschapsbelasting zijn belangrijke fiscale verplichtingen voor particulieren en ondernemingen. Door de complexe fiscale regelgeving is het doen van een optimale fiscale aangifte een hele opgave. De specialisten van Vincer bieden uitkomst. Wij zorgen ervoor dat u maximaal profiteert van de fiscale mogelijkheden. Daarnaast zorgen wij voor een juiste vertaling van de fiscale adviezen in uw aangifte. Op deze manier bent u niet alleen verzekerd van een juiste maar ook een fiscaal optimale aangifte.

 

 

De aangifte voor ondernemers op maat


Iedere onderneming moet aangifte doen. Dit geldt voor de eenmanszaak maar ook voor de directeur-grootaandeelhouder (DGA). Vincer verzorgt voor ondernemers de aangifte inkomstenbelasting en rechtspersonen de aangifte vennootschapsbelasting.

De fiscale aangifte van de ondernemer vormt voor ons het sluitstuk van onze fiscale advisering. De fiscale adviezen worden door ons in de fiscale aangifte verwerkt, waardoor deze direct rendement voor u opleveren. 
 

 

De aangifte inkomstenbelasting voor particulieren


Ook als particulier moet u jaarlijks aangifte doen. Vincer verzorgt ook voor particulieren de aangifte inkomstenbelasting. In een persoonlijk gesprek proberen wij met u alle relevante informatie voor het samenstellen van de aangifte boven tafel te krijgen. Deze persoonlijke aanpak maakt het verschil tussen een juiste aangifte en een optimale aangifte!

Ook bij particulieren vormt de aangifte inkomstenbelasting aanleiding om andere zaken aan de orde te stellen. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan fiscale, financiële en estate planning.

 

Aangifte dividendbelasting, loonbelasting, omzetbelasting en erfbelasting


Vanzelfsprekend verzorgt Vincer, in samenwerking met haar partners, ook op andere fiscale terreinen uw aangifte. Enkele voorbeelden zijn de aangifte dividendbelasting als voorheffing op de inkomsten- of vennootschapsbelasting en loonheffing als voorheffing op de inkomstenbelasting. Daarnaast bent u ook voor uw aangifte omzetbelasting en erfbelasting bij Vincer aan het juiste adres.

 


 

Vincer is een proactieve adviseur en levert hoogwaardig fiscaal advies.

Dat combineren wij met persoonlijk contact en persoonlijke aandacht.

Voor nadere informatie of een vrijblijvende kennismaking kunt u een e-mail sturen naar info@vincer.nl